18 octombrie 2012

Câştigătorii primului concurs pe blog


Înainte de toate, încep prin a spune că am fost plăcut surprinsă de cum a prins concursul de creativitate, de vizualizările însumate şi sunt foate bucuroasă de acest lucru, având în vedere că nu am pornit cu aşteptări foarte mari.

Vreau să le mulţumesc celor de la Librăria pentru toţi, pentru că au fost foarte deschişi cu mine şi au fost drăguţi să-mi fie parteneri la acest concurs. 

Mi-au plăcut răspunsurile voastre: unele simple dar creative, iar altele metaforice şi complexe. Sincer, mi-ar fi plăcut să ofer tuturor participanţilor câte o carte, să fie ok pentru toată lumea, dar nu s-a putut. Având în vedere că acesta a fost un concurs de creativitate, împreună cu Librăria pentru toţi am ales cei doi creativi câştigători. Cele mai creative răspunsuri au fost următoarele:
  1. Cristina Cartas şi
  2. Mircea Tara
Felicitări!! ^_^

Veţi fi contactaţi de Librăria pentru toţi cât de curând pentru a intra în posesia cărţii "Publicitatea după Garfield", de Bob Garfield. Sper din tot sufletul să vă placă şi după ce o terminaţi de citit, aştept un feedback de la voi, dacă o să aveţi timp. :)


And remember..




Spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza