16 martie 2012

Nothing is more powerful than an idea


Nu mereu îmi fac timp să mă uit la filmuleţe, dar ăsta le întrece pe toate. Bine am făcut că am ales să mă uit! Asta e povestea unui grup unit pentru dreptate şi mărturia unei realităţi:


Emoţionant până la ultima picătură. Povestea începe mereu de undeva. În cazul ăsta, a început de la un singur om şi a ajuns la milioane. Mereu voi avea un respect infinit pentru aceşti oameni! Cred că nici nu ne dăm seama cât de mult bine putem face în lumea asta ÎMPREUNĂ! Asta dacă cumva CINEVA îşi punea la îndoială capacitatea de a acţiona. Jason Russell a fost vocea care a spus oamenilor ce se întâmplă şi nu a rămas cu mâinile în sân, pentru că până la urmă este un apel la spiritul civic al fiecăruia. Nu este de ajuns să-ţi dai cu părerea, mai trebuie să şi faci ceva în această privinţă! Europa trăieşte în belşug, în tehnologie, în lumea virtuală, fără grija unui război, pentru că noi nu ştim ce înseamnă asta în adevăratul sens al cuvântului. Dar, concomitent cu noi, există o naţiune care în secolul XXI încă trăieşte pe propria piele războiul: Africa, mai exact Uganda. Acolo, copii sunt răpiţi de rebeli ( LRA - Lord's resistance Army ) şi transformaţi în soldaţi care ucid, totul sub conducerea lui Joseph Kony. Iar acest lucru se întâmplă de 26 de ani, iar mulţi dintre noi nici nu ştiam de acest lucru! Acolo, tinerii spun: "I'd rather die than to stay on this Earth!", iar motivele lor au cel mai profund temei! 
Ar trebui să ne oprim puţin şi să reflectăm asupra acestei situaţii, pentru că e o realitate! Cred că comunicarea prin social media poate avea ecou în lumea largă, iar această campanie virală poate avea rezultatul mult aşteptat cu puţin ajutor. Datorită instrumentelor de comunicare bidirecţională, vedem puterea oamenilor atunci când se strâng mână cu mână să facă ceva.


Da, cred cu tărie: Nothing is more powerful than an idea! Whose time has come!


Signed, sealed and delivered,
copywriteritza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza