10 februarie 2012

Iar V-Day?


     Probabil asta spune multă lume în apropierea acestei sărbători. Că e Valentine's Day, sau Dragobete, oameni buni, nu vă place să iubiţi? Să existe o zi în care să sărbătoriţi iubirea mai mult decât de obicei? Sunt de acord, nu trebuie neapărat să existe o zi ca să arăţi că iubeşti, poţi să faci acest lucru în orice zi, dar haideţi să ne bucurăm totuşi de frumoasa istorie lăsată de strămoşii noştri. Haideţi să facem ca fiecare zi să fie specială, să ne detaşăm puţin de banalul cotidian. Mulţi sărbătoresc ba Valentine's Day, ba Dragobetele, dar să nu uităm că e alegerea fiecăruia ce sărbătoreşte. Ce dacă Valentine's Day e sărbătoare americană, asta înseamnă că nu am voie să o sărbătoresc? Aşa am fost obişnuită şi aşa vreau să sărbătoresc. Dar în schimb, ştiu să respect părerea fiecăruia de a alege ce sărbătoreşte şi ce nu. Aşa cum nu îi pot spune unei persoane să creadă în Dumnezeu, dacă persoana respectivă nu face acest lucru din propria voinţă. Haideţi să nu mai fim morocănoşi şi să ne bucurăm de tot ce e în jurul nostru. Poate că voi părea prea romantică, însă nu am de ce să mă scuz de faptul că sunt îndrăgostită de lucrurile frumoase care mă înconjoară, inclusiv de "podoaba masculină" de acasă. :)

       Într-un articol anterior, spuneam că femeile nu se aşteaptă la nu ştiu ce pretenţii de aceste sărbători. În plus, iubirea se manifestă diferit de la o persoană la alta: unii ştiu să aprecieze persoana iubită de lângă el/ea şi apreciază cele două cuvinte magice, alţii nu sunt fanii cuvintelor şi preferă să treacă la acţiune: o floare, o ciocolată, fiecare ce poate. Nici eu nu sunt o persoană pretenţioasă, însă apreciez la maxim intenţia şi micile atenţii care fac toţi banii din lumea asta! Victoria's Secret este brandul care ştie modalitatea perfectă de a face advertising şi are mereu nişte campanii de promovare foarte bune. An de an, se reinventează şi implementează diverse campanii creative, iar pentru asta îi apreciez! Având în vedere că ne apropiem cu paşi repezi de V-Day, cei de la Victoria's Secret fac campanii virale frumoase, care nu au cum să nu-ţi aducă zâmbetul pe buze. În postarea despre Ce vor femeile de V-Day? spuneam că femeia adevărată din anul 2012 vrea mici atenţii care să-i crească bătăile inimii, printre care şi ciocolată, care nu lipseşte niciodată din meniul unei domnişoare. :) Iată la ce s-a gândit brandul VS:


       Nu sună deloc rău, numa' zic. :) Iar dacă nu v-am convins eu în ceea ce priveşte subiectul "ce vor femeile de V-Day", poate vă conving modelele de la Victoria's Secret prin testimonialele lor:


sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza