7 februarie 2012

Go Free number 6!


       De aproape 3 ani de când sunt în redacţia Go Free, am fost mereu mândră la apariţia fiecărui număr: scriam articole cu pasiune ca şi cum aş scrie despre publicitate, stăteam cu sufletul la gură când era în proces de design şi îl citeam dintr-un foc la fiecare apariţie. Dar parcă niciodată nu am fost mai mândră de ce a ieşit decât acum!


Ce am scris eu? 
3 interviuri, 3 oameni tineri, pasionaţi fiecare de domeniul său şi cu voinţă de fier de a schimba lumea în ceva mai bun: 
  • Corina Oaida, o tânără ambiţioasă, o prietenă bună, care s-a luptat şi cu munţii să ajungă o studentă mândră în peisajul londonez. Tocmai pentru că îi cunosc cazul, este un exemplu real că orice se poate realiza, doar dacă îţi doreşti cu adevărat!
  • George Iordăchescu, un activist convins, un tânăr cu perspective mari de viitor, iar pasiunea lui neobişnuită pentru obiectele tradiţionale, pe care le conservă cu meticulozitate, este o lecţie pentru toţi tinerii din ziua de azi.
  • Iar cireaşa de pe tort, unul dintre preferaţii mei, poate şi ai voştri, Unguru Bulan! Ciprian Cătunescu şi Szile mi-au demonstrat că nu au renunţat la proiectul lor de suflet, dintotdeauna, în zile mai puţin senine. De aceea, benzile desenate care ne scot zilnic din cotidian, au ajuns astăzi să inspire calitate şi profesionalism!
Ce mai găsiţi în revistă?
  • subiecte ce privesc studenţia
  • idei de petrecere a timpului liber în frumosul Cluj
  • poveşti de viaţă ale studenţilor de peste hotare
  • profesori de care să ne şi mândrim
  • iar printre pagini, o SURPRIZĂ care să ne facă să iubim vremea de afară şi să ne bucurăm de zăpada târzie! 
       Sunt mândră de mine, de redacţia GO FREE şi dorim să vă oferim mereu o revistă diversă, calitativă, pentru voi tinerii studenţi! Perioada e numa' bună, să vă descreţiţi frunţile de la atâta învăţat! :)
       Pot să afirm sus şi tare: Voluntariatul îl fac din plăcere. Tu de ce îl faci?


Mai jos, link-ul unde puteţi citi noul număr. Enjoy! :)

Revista GO FREE, nr.6


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza