8 februarie 2012

Ce vor femeile de V-Day?


       Asta e întrebarea care îi bagă în dilemă pe toţi bărbaţii de pe planeta asta în apropiere de Valentine's Day, sau Dragobete. :) Chiar dacă pare complicat, defapt e foarte simplu.
       Femeia adevărată din ziua de azi nu e piţipoanca de la bloc îmbrăcată toată în roz, cu un bichon alb în braţe; nu e tipa cu botox în buze sau silicoane mari; nu e gagica care îşi ia o fustă mini şi merge zilnic în club la agăţat. Că n-are cum să fie. Femeia adevărată e întâi de toate prietena ta cea mai bună şi mai apoi iubita/logodnica/soţia ta; cea care se trezeşte dimineaţa şi stă o jumătate de oră în faţa oglinzii să se aranjeze, apoi merge la serviciu; e femeia care deşi are un milion de lucruri de făcut tot îşi găseşte timp şi pentru tine; e femeia care te ia mereu prin surprindere într-un mod plăcut; e matură dar copilăroasă în acelaşi timp şi de fiecare dată dă dovadă de un spirit creativ desăvârşit. Aceasta e femeia adevărată. Deşi ca bărbat, ai ocazia în fiecare zi să-i dovedeşti că o iubeşti, totuşi ele aşteaptă asta mai mult de la tine de 3 ori/an: de Valentine's Day ( Dragobete ), de 8 martie şi de ziua lor. 


       Ce vrea femeia adevărată din anul 2012 de V-Day? Stai liniştit, nu vrea de la tine lucruri complicate, nu se aşteaptă să le oferi luna de pe cer, să îi faci cadou o maşină sau bijuterii scumpe ( cu toate că în privinţa bijuteriilor, e discutabil! ). Femeia adevărată vrea în primul rând iubirea ta şi se mulţumeşte cu mici atenţii, care pentru ea fac cât o mie de cuvinte. Nu uita că femeilor le plac foarte mult florile, sunt adevărate devoratoare de ciocolată şi mereu îşi vor cumpăra o lenjerie intimă nouă, chiar dacă acasă are suficientă. Ba chiar se vor bucura şi cu un parfum, sau cu produse de ingrijire, pentru că lor le place să miroase super bine. Bineînţeles, ar fi de preferat înainte să le ştii şi gusturile, pentru a face o alegere bună.


Ştiu, poate că Valentine's Day sau Dragobetele nu e important pentru tine, dar crede-mă, pentru ea este! În campania lor de promovare din anul 2011, brandul hipercunoscut Victoria's Secret a realizat o listă cu ce să faci sau să nu faci de Valentine's Day pentru iubita ta. Watch it out, cu siguranţă te va ajuta mult în găsirea celui mai potrivit cadou pentru această sărbătoare. :)


 Florile sunt probabil, primul lucru la care ar trebui să te gândeşti, o spune chiar şi modelul Adriana Lima. Spotul pentru Teleflora, un fel de Magnolia a noastră, a strâns la Super Bowl 2012 peste 100 milioane de vizionări în doar 33 de secunde, cât are reclama propriu-zisă!



Până la urmă, Valentine's Day nu este atât de complicat precum pare, nu-i aşa băieţi? :)

sursa foto aici

Spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza