1 ianuarie 2012

Afișe tematice


Zilele astea am făcut un mic research ( Google/Facebook ) pentru printuri de Crăciun, pentru că îmi place să fiu pe fază cu ce mișcă în industria advertisingului, în special de sărbători. Nu o fac pentru că sunt la master în domeniu, ci pentru că îmi place publicitatea pur și simplu!
Am observat un trend care a luat din ce în ce mai multă amploare la noi, și anume, firmele/companiile/brandurile pregătesc în preajma unor evenimente sau sărbători, felicitări simple, dar personalizate, sau o altă alternativă de care se ține cont sunt afișele tematice. Este o idee bună, deoarece reușești să menții în continuare contactul cu publicul tău, dar și de a stabili o legătură emoțională cu consumatorii în preajma sărbătorilor. Îți poți face treaba și mai bine dacă vii cu ceva oferte de sărbători, produse promoționale ( oamenilor le plac promoțiile și noutățile, mai ales în această perioadă ), sau utilizezi creativitatea în social media, de exemplu lansarea unei aplicații speciale pentru Facebook, sau trimiterea unor felicitări personalizate celor dragi ( vezi aplicația de la Victoria's Secret ). Mai nou, și unele vedete au ales o abordare mai fresh și de actualitate vizazi de fanii lor, realizând felicitări personalizate de tip video. Un exemplu amuzant și creativ în același timp, se poate vizualiza aici și îl vizează pe interpretul Jay Sean. Orice se poate face, dacă există puțină creativitate la bord :)
Și pentru că vorbeam despre afișe de sărbători, mai jos am ales pentru voi o colecție de printuri tematice, de Crăciun și Anul Nou, din România, dar și de dincolo. Enjoy!


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza